BUSREJSER: TAG PÅ BUSTUR I EN ELLER FLERE DAGE

Kunne du tænke dig at rejse med bus til din næste feriedestination? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hafnia Rejser tilbyder vi både busrejser på 2-10 dage, endagsture, krydstogter og grupperejser i Danmark, Norden og det øvrige Europa.

Om du er på udkig efter en bustur til Østrig, en aften i revyens tegn eller en oplevelsesrig endagstur til Sprogø, så kan du finde det her. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige muligheder, og du kan helt sikker finde noget, der falder i din smag.

Praktisk information om vores endags- og flerdagesture

Nedenfor kan du nemt klikke dig ind på de enkelte kategorier alt efter, hvilken type tur eller rejse du er på udkig efter. Under de specifikke ture og busrejser kan du også finde mere information om pris, opsamlingssteder, oplevelser på turen og meget mere.

Vi sørger for alt det praktiske undervejs, og vi har ofte inkluderet rejseleder eller lokalguide, entréer og måltider i vores priser. Med os som arrangør på din næste busrejse kan du rolig slappe af og læne dig trygt tilbage i sædet.

Vores busrejser har som regel opsamlingssteder fra tre forskellige ruter:

  • Odsherred via Holbæk
  • Kalundborg via Holbæk
  • Fra København

Dette kan du læse mere om under beskrivelsen af den specifikke busrejse.

Kontakt os og hør mere om vores busrejser eller bestil

Kunne du tænke dig at høre mere om vores busrejser, har du nogle spørgsmål omkring vores tilbud og priser, eller har du fundet en bustur, som du kunne tænke dig at booke? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 59 43 11 41 eller ved at skrive til vores e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!

HAFNIA REJSER HOLBÆK APS

K. P. Danøsvej 2|4300 Holbæk
Telefon: 59 43 11 41
hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk

Bank: Sparekassen Sjælland
Reg.nr.: 0520 Kontonr.: 2021035

CVR-nr.: 19 04 34 01

REJSEGARANTIFONDEN

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

ÅBNINGSTIDER

Mandag til fredag: 9.00 - 15.00
Lørdag og søndag: Lukket

DOWNLOAD KATALOG

Hafnia Rejser sommer 2022


Til top

© Copyright – All rights reserved.