Dagsudflugter

 

Vores en-dagsture opleves som små individuelle feriedage, hvor du kommer hjem til din egen seng om aftenen.

Nedenfor finder du et varieret udvalg af udflugter med både kulturelt og historisk indhold. Vi bestræber os på hvert år at finde nye interessante destinationer til vores dagsudflugter, så vores udvalg altid er opdateret og relevant.

De danske øer er blevet de rene ferieparadiser og turismen blomstrer på øerne.

Vi har derfor spændende, indholdsrige udflugter til mange danske småøer, f.eks. Sprogø, Sejerø, Samsø eller Agersø. Alle med lokale guider naturligvis.

Er I en større gruppe, som gerne vil afsted sammen, så kan vi let arrangere en tur, der passer specifikt til jeres ønsker og behov. Læs mere under grupperejser.

Tlf.: 59 43 11 41
Skriv til os

Traditioner & årstider

På rejseprogrammet findes hvert år flere udflugter og rejser, som markerer de danske højtider og årstidernes skiften.

Det er f.eks. Sankt Hans Aften og Mortens Aften, og når juletiden nærmer sig, har vi masser af ture til kendte og mindre kendte julemarkeder. Vores populære udflugter til løvspring og løvfald er også altid på programmet, hvor vi hvert år tager på opdagelse i nye egne.

Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor og se også gerne vores udvalg af 2-10 dages busrejser.

Vores ture/rejser køres hovedsaglig med opsamling fra tre forskellige ruter: en fra Odsherred via Holbæk, en fra Kalundborg via Holbæk og en fra København. Du kan se mere specifikke detaljer under den enkelte tur/rejse.

God fornøjelse!

 • Gram Slot
  GRAM SLOTS STEMNINGSFULDE JULEMARKED OG JULEFLÆSK...
  Så er der jul på slottet. Tag med til det julestemte og julepyntede Gram Slot, hvor der virkelig gøres noget ud af juletiden
 • JUL I DEN GAMLE BY AARHUS - busudflugt
  Besøg Danmarks julemuseum nummer 1.
 • JUL I LÜBECK
  At besøge Lübeck i julemåneden er som at gå rundt i et levende juleeventyr, krydret med duften af gran, brændte mandler og lun Glühwein. Turen er pt. udsolgt, men vi kan anbefale Kiel i stedet for.
 • JUL PÅ BERNSTORFF SLOT OG JULEFROKOST PÅ RUNGSTE...
  Udsolgt/venteliste
  Slotsportene åbner op til et eventyrligt julemarked, med overdådige dekorationer af Bjarne Als fra Bering House of Flowers. Julefrokost på hyggelige Rungsted Kro.
 • VELLINGEBLOMMAN JULEBY OG GUSTAV ADOLF JULEMARKED ...
  Masser af hyggelig svensk julestemning lige på den anden side af broen.
 • Julemarked
  JUL I FLENSBORG OG JULEHANDEL - BUSTUR
  Oplev Flensborgs hyggelige julemarked og fine specialbutikker.
 • JUL I KORSBÆK PÅ BAKKEN - BUSTUR
  Hurtig tilmelding
  Nostalgiske juleoplevelser i Matadors Korsbæk. Lækker julefrokost på ’Restaurant Postgården’, rundvisning i Korsbæk og juleboder på Bakken.