dagsudflugter

En-dagsturene opleves som små individuelle feriedage, hvor man kommer hjem til sin egen seng om aftenen. På de følgende sider findes et varieret udvalg af udflugter med kulturelt og historisk indhold.

Vi bestræber os på hvert år at finde nye interessante destinationer til vores en-dagsudflugter, som er blevet meget populære de senere år.

De danske øer er blevet de rene ferieparadis og turismen blomstrer på øerne. Vi har spændende udflugter til Orø, Sprogø, Fejø, Samsø, Ærø og Agersø – alle med lokale guider.

Vi fejrer traditioner og årstider bl.a. med tur Sankt Hans aften, løvspring – og løvfaldstur og selvfølgelig julemarkedsturene, som er de klassiske og meget populære en-dagsture i efterårs- og vintersæsonen.

Gå på opdagelse i vores store udvalg.

Turene køres hovedsageligt med opsamling fra tre forskellige ruter – én fra Odsherred via Holbæk, én fra Kalundborg via Holbæk og én fra København. Se under den enkelte turbeskrivelse.

God fornøjelse.

 • JUL PÅ RENÆSSANCESLOTTET KRONBORG
  Kongernes juleslot danner rammen om et af Danmarks hyggeligste julemarkeder.
 • JUL I LÜBECK
  At besøge Lübeck i julemåneden er som at gå rundt i et levende juleeventyr, krydret med duften af gran, brændte mandler og lun Glühwein.
 • JUL I DEN GAMLE BY AARHUS
  Besøg Danmarks julemuseum nummer 1.
 • JUL PÅ KATRINETORP OG EMPORIA SHOPPING
  Svensk julestemning på Katrinetorp/ophold i et af Skandinaviens største shoppingcentre.
 • JUL I KORSBÆK PÅ BAKKEN
  Nostalgiske juleoplevelser i Matadors Korsbæk. Lækker middag på ’Restaurant Postgården’ og juleboder på Bakken.
 • KIELS HYGGELIGE JULEMARKEDER
  Eventyrlig julestemning blandt kunsthåndværkere, glühweinspecialiteter, farvestrålende juleglaskugler og kulinariske lækkerier.
 • ANDRÉ RIEU I ROYAL ARENA - KONCERT
  Hurtig tilmelding
  Den verdensberømte violinist gæster i 2019 igen Royal Arena i København med sit Johann Strauss Orchestra. André Rieus store passion for musikken, hans finurlige humor samt solisterne i verdensklasse, gør denne koncert til en uforglemmelig oplevelse. Virkelig gode pladser i arenaen!