Ved foden af de imponerende Tennenbjerge, i den evigt grønne Lammerdal, ligger i 712 m. højde byen Abtenau, som i årtier har tiltrukket gæster fra ind- og udland. Byen, som har ca. 6.000 indbyggere, har altid sat gæsten i centrum, hvilket betyder, at man kommer igen og igen. Vi bor på et af byens bedste hoteller, Hotel Gutjahr. På turen kommer man også bag ”kulisserne”, da vores rejseleder har boet i byen i årtier, ligeledes har den samme chauffør været med fra dag ét.

Vi forbeholder os ret til at ændre på rækkefølgen af udflugterne.

Afgang Pris
Lørdag d. 8. juli Pris 6.695,- BESTIL
Lørdag d. 5. august Pris 6.695,- BESTIL
Lørdag d. 26. august Pris 6.695,- BESTIL

Program

  1. dag: Overnatning i Midttyskland

Vi benytter Gedser-Rostock overfarten, sejltid ca. 2 timer. Igennem Tyskland passeres Berlin, Dessau, Leipzig og Jena, inden vi ankommer til vores overnatningshotel i Midttyskland. Indkvartering og aftensmad.

  1. dag: Hyggelige Abtenau

Vi fortsætter vores rejse ned gennem Bayern, hvor vi spiser frokost, inden vi passerer grænsen mellem Tyskland og Østrig. Videre gennem Salzach- og Lammerdalen til Abtenau, som ligger 48 km fra Salzburg. Vores 4-stjernede superior Hotel Gutjahr byder på masser af atmosfære og virkelig god forplejning. Valgfrie menuer til aftensmaden. Hotellet har elevator, fitnessrum, bar og helt nyt lækkert wellnessområde med sauna, pool med massage samt afslapningslounge med bjergudsigt. Desuden en flot nybygget skylounge med fabelagtig udsigt over byen og bjergene. Vores vært, Markus, byder velkommen med musik og velkomstdrink. I godt vejr arrangerer byen musik og dans på byens torv kl. 20:00.

  1. dag: Sæterhytteærgård

Om formiddagen god tid til at slappe af, inden vi skal ud til en hyggelig sæterhytte, hvor frokosten venter. En lokal musiker sørger for en unik underholdning. En hyggelig og afslappende eftermiddag.

  1. dag: Chiemsøen og Herrenøærgård

I dag skal vi til Bayern. Fra byen Prien sejler vi ud til Herrenøen i Chiemsøen, hvor vi skal på slotsbesøg. Eventyrkongen Ludwig d. 2. byggede et utal af smukke slotte og vi besøger hans sidste. Slottet, som skulle overgå dets historiske forbillede, Versaillesslottet bygget af solkongen Ludwig d. 14., blev dog aldrig helt færdigt. Men det, der er bygget tager pusten fra én. På en rundvisning kommer vi igennem 20 værelser, hvor Spejlsalen nok er det mest fantastiske. Der bliver også tid til at nyde den smukke slotshave med vandspillene. Mættet af indtryk sejler vi retur til Prien og kører til vores hotel.

csm_0I9A0027_eebbf89dc6 887
Afslapningslounge
SAMSUNG CSC
Hotel Gutjahr Lotte 2016

Information

Med i prisen:

8 x overnatning i dobbeltværelse
8 x morgenmad
3 x frokost
8 x aftensmad
Tur til hotellets sæterhytte
Sejltur på Chiemsøen
Entré slot Herrenøen
Entré Hitlers Ørnerede
Entré Lodenfabrik
Entré lift Planai
Hestevognstur
Rejseleder Lonni Meikl
Chauffør Knud Pedersen
4-stjernet turistbus

TILLÆG

Tillæg eneværelse: 850,-
Børnerabat: 25%
Afbestillingsforsikring: 402,-
Morgenbuffet udrejse: 115,-
Frokostbuffet hjemrejse: 150,-
Husk pas.

BEMÆRK

Alle entréer/udflugter er inkluderet i rejsens pris.
Valuta: EURO

Afgangsby Afgangstid
Højby kl. 04:55
Nykøbing kl. 05:05
Vig kl. 05:20
Asnæs kl. 05:35
Fårevejle kl. 05:45
Holbæk kl. 06:15
Ringsted kl. 06:45
Roskilde kl. 05:30
København – Sjælør St. kl. 06:15
Ølby kl. 06:45
Rønnede kl. 07:15
Nykøbing F kl. 08:00