Hotel Gasthof-Post er 4-stjernet og ligger tæt på torvet. Hotellet byder på hotelbar, restaurant, vinotek, bordtennis, swimmingpool, sauna og solarium. De angivne priser er for kør-selv ophold.
Ophold fra lørdag til lørdag.

Hotelbeskrivelse

Hotel Gasthof-Post er 4-stjernet, og ligger tæt på torvet. Hotellet byder på hotelbar, restaurant, vinotek, bordtennis, swimmingpool, sauna og solarium.

Alle værelser med bad/toilet, radio, tv, hårtørrer, telefon og safe.

Restauranten byder på stor morgenbuffet samt lækker aftenmenu. Familien Windhofer sørger for at gæsterne får en rigtig god oplevelse. Skibussen holder tæt ved hotellet.

Abtenau

Abtenau er en charmerende by med hoteller, pensioner, cafeer, restauranter, butikker samt et familievenligt skiområde. Der findes 2 skiområder i Abenau. Sonnleiten med pister der går direkte ned til centrum af byen. Dette område er samtidig et af de bedste ”lær at stå på ski” områder i Alperne.

I udkanten af byen ligger skiområde Karkogel med Abtenauer Bergbahn med kombineret stole/kabinelift og flere pister. I Abtenau findes skiskole for alpin og langrendsløbere. Det er også muligt at benytte den gratis skibus fra Abtenau til Russbach, og her fra nyde det store skiområde Dachstein-West. Køreturen varer ca. 15 minutter.

I Dachstein-West findes 70 lifter og 140 km pister, snowboardpark, skiskole og børnehave til de mindste.

Address

Markt 39, A-5441 Abtenau. Tel. +43 6243 2209

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Information

 

INKLUDERET I PRISEN

Overnatninger på Hotel Gasthof Post
1/2 pension

Priserne er angivet pr. pers. i fanebladet Priser og afrejsedatoer.

TILLÆG OG RABATTER

Tillæg for eneværelse: se Priser og afrejsedatoer.
Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris