Oplev Bent Fabricius-Bjerres magiske bagkatalog til en fortryllende aften, hvor en af Danmarks største musikalske pionerer, og de kendte folkekære melodier, bliver hyldet af hans nære musikalske og private venner i Koncertsalen.

Afgang Pris
Lørdag d. 28. august Pris 825,- BESTIL

Turen

I sommeren 2020 døde den danske komponist og pianist Bent Fabricius-Bjerre, og efterlod sig et bagkatalog, som har opnået status som folkeeje hos flere generationer.
Bent Fabricius-Bjerre blev 95 år og nåede i sin levetid at komme omkring film, tv-serier og jingler, og i 1962 vandt han sågar en Grammy for “Alley Cat”.

I DR Koncerthusets smukke Koncertsal, kan du nu opleve en storslået hyldest til Bent Fabricis-Bjerre og hans lange virke, når nære musikalske og private venner som Eddie Skoller, Trine Pallesen, Mathias Heise og strygekvartetten LiveStrings spiller de største af komponistens folkekære melodier, og fortæller historier om en af Danmarks største ikoner.

Der bliver plads til de mest kendte og elskede melodier som “Forelsket i København”, “Olsen-Banden”, “Matador” og “Alley Cat”, men også til de mere ukendte skatte.

På hjemturen serveres en sandwich og øl/vand i bussen.

Hjemkomst ca. kl. 22:30-00:20.

DR Koncerthuset (2)
WEB – billede fra Koncerthuset

Information

Med i prisen

Koncertbillet i Parterre
Sandwich inkl. en øl/vand
Buskørsel i 4-stjernet turistbus

Hurtig tilmelding.

Opsamling
Højby kl. 16:40
Nykøbing Sj. kl. 16:50
Vig kl. 17:05
Asnæs kl. 17:20
Fårevejle kl. 17:30
Svinninge kl. 17:40
Holbæk kl. 18:00
Roskilde kl. 18:30