Berlin er i sit es, når julemarkederne popper op rundt om i byens gader og stræder. Vi bor på centralt beliggende firestjernet hotel tæt ved Kurfürstendamm, hvorfra vi har nem adgang til flere julemarkeder. Nyd duften af varm Glühwein og brændte mandler, mens du går på oplevelse blandt julekugler, julelys og nisselandskaber!

Afgang Pris
Torsdag d. 30. november Pris 2.895,- BESTIL

Turen

  1. dag: Mod Berlin via Østersøen

Via færgeoverfart over Østersøen når vi Tyskland, og kører gennem Nordtyskland til Berlin med ankomst midt på eftermiddagen. Tysklands hovedstad byder på en overflod af historiske monumenter, nye imponerende bygningsværker, opera, teater og et stort udbud af restauranter i alle varianter. Vi indlogeres på det 4-stjernede Berlin Mark Hotel, som ligger i gåafstand til det centrale Berlin, i en roligere sidegade til Kurfürstendamm. Hotellet har morgenmadsrestaurant og snackbar. Alle værelser har bad og toilet, tv, wifi, og telefon. Efter indlogering er resten af dagen på egen hånd, med god mulighed for at nyde julestemningen på de omkringliggende julemarkeder.

  1. dag: Byrundtur Berlin vest, aftentur

Morgenmad på hotellet. Derefter kører vi en 3 timers byrundtur med stop undervejs, om muligt, ved Rigsdagen, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. Vi ser det flotte centrale Berlin, og passerer bl.a. Gendarmenmarkt, Unter den Linden, Berlins slot, domkirken, TV tårnet, det røde Rådhus, Alexander Platz, Karl Marx Alle, Kreuzberg, Tempelhof lufthavn samt Rathaus Schöneberg med frihedsklokken og balkonen, hvorfra J. F. Kennedy talte til Vestberlinerne i juni 1963. Derefter er dagen fri til, på egen hånd, at besøge de forskellige julemarkeder. Et must er et besøg i KaDeWe – Europas største stormagasin på over 60.000 m2 – og med et kæmpeudvalg af varer. Om aftenen tilbyder vi en lystur med bus rundt i byen, hvor Berlin stråler i alskens farver. Et flot syn, hvor julebelysningen virkelig kommer til sin ret.

  1. dag: Byrundtur Berlin øst, sejltur på Spreefloden

Morgenmad på hotellet. Derefter kører vi en 2 timers byrundtur, hvor vi ser ”East side gallery” – en rest af Berlinmuren, Treptow Park, gennem arbejderkvarteret Prenzlauer Berg til Gedenkstätte Berliner Mauer i Bernauer Strasse. Turen sluttes af med en sejltur på Spreefloden af én times varighed. Resten af dagen på egen hånd. I julemåneden findes mere end 50 julemarkeder rundt om i byen med forskellige boder og julearrangementer – der er helt sikkert nok at se på. Rejselederen bistår med råd og vejledning.

  1. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi hotellet. Vi sejler med Scandlines retur til Danmark.

Hjemkomst kl. 16:00-18:30.

berlinjul1
berlin2
berlin3
Berling6
berlin5
berlin4
berlin4

Information

Med i prisen:

3 x overnatning i dobbeltværelse
3 x morgenbuffet
1 x sejltur på Spreefloden
Guidede rundture i Berlin
Lystur i et julepyntet Berlin
4-stjernet turistbus
Rejseleder

TILLÆG

Tillæg eneværelse: 625,-
Afbestillingsforsikring: 174,-
Morgenbuffet Gedser-Rostock: 115,-
Frokostbuffet Rostock-Gedser:150,-

Opsamling
Højby kl. 04:40
Nykøbing kl. 04:50
Vig kl. 05:05
Asnæs kl. 05:20
Fårevejle kl. 05:30
Holbæk kl. 06:00
Ringsted kl. 06:45
Roskilde kl. 05:30
Ølby kl. 06:15
Rønnede kl. 07:15
Nykøbing F kl. 08:00