Oplev de maleriske norske fjeldscenerier på et afslappende mini-cruise Hirtshals – Bergen – Stavanger. Flere gange sejles så tæt forbi kysten, at det føles som om man blot skal række ud for at nå de idylliske klippeskær og røde/gule træhuse.
Besøg ved Grenen og i smukke Skagen på hjemrejsen.

Antal dage: 3 dage
Hotel: Fjordline

Afrejsedatoer Pris pr. person
Søndag d. 15. september Pris 2.325,- Bestil

Rejseplan

  1. dag: Hvidsten Kro og Hirtshals

Vi kører via Storebæltsbroen og Fyn til Jylland. Op gennem Jylland til en god frokost på Hvidsten kro.
Den gamle, smukke bindingsværkskro har en helt særlig atmosfære med en historie, der går tilbage til 1600-tallet og desuden hænger uløseligt sammen med Hvidstengruppens aktiviteter under krigen.

Efter frokosten går turen videre nordpå, gennem Himmerland og ved Aalborg krydses Limfjorden. Vi kører til Hirtshals, hvor vi stiger ombord på et af Fjordlines flotte moderne skibe. Vi indkvarteres i indvendige kahytter med bad/toilet. Ombord findes bl.a. flere store restauranter, tax free shop, loungeområder både inde og ude samt underholdning fra dygtige artister i Fjord Lounge.
Kl. 20:00 er der afgang fra Hirtshals.

  1. dag: Stavanger-Bergen sejlads

Denne morgen vågner vi op i Stavanger til rejsens højdepunkt. Nyd den fantastiske sejltur mellem Stavanger og Bergen – her sejler vi i fuldt dagslys, så vi kan nyde udsigten til de høje majestætiske fjelde, dybe fjorde og en smuk skærgård. Strækningen bliver kaldt ”mini-Hurtigruten”, og vi anbefaler at sejladsen opleves enten i de hyggelige loungeområder eller udenfor på dækket.
Vi har inkluderet skibets store nordiske morgenbuffet i buffetrestauranten, som ligger helt agter, hvorfra der er en formidabel udsigt. Ved middagstid ankommer skibet til Bergen (vi kommer ikke i land) og sejler retur efter en time. Endnu en gang vil vores skib glide forbi de smukke norske fjelde, så nyd en afslappende eftermiddag på dækket, med en udsigt ud over det sædvanlige. Man når slet ikke at blive træt af det smukke panorama, som hele tiden skifter. Flere gange sejler vi så tæt på kysten, at man kan se detaljerne ved de typiske røde fjordhuse og de små fjorde, som skærer sig ind i landet. Und dig selv at opleve solopgang og solnedgang fra dækket – her ses det smukkeste farvespil med alle tænkelige nuancer af rød, orange og blålige toner, som langsomt glider over i hinanden. Om aftenen er der mulighed for at købe middag i en af skibets restauranter og overvære underholdningen i Fjord Lounge. Natten tilbringes til søs.

  1. dag: Grenen, Skagen og Fruens Bøge

Om morgenen ankommer vi til Hirtshals, og der er tidlig morgenmad i buffetrestauranten.
Rejsen går videre mod Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Kort ophold ved Danmarks nordligste punkt, hvor udsigten kan nydes fra klitterne. Herfra videre til malernes skønne by, Skagen, med de karakteristiske gule huse og hvidkantede tagstene. Tid til at opleve byen, det berømte museum og få en bid mad, inden kørerturen fortsætter sydpå via Frederikshavn.

På Fyn byder vi på lækker aftensmad på Carlslund restaurant, godt gemt i den smukke bøgeskov. Her i Fruens Bøge Skov tog Odenses finere borgerskab på skovture tilbage i 1800-tallet. Vi afslutter rejsen på bedste vis i den stråtækte restaurant.

Hjemkomst hen på aftenen.


SAMSUNG CSC
skib fra Fjordline
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Information

Med i prisen

2 x overnatning i indvendig dobbeltkahyt
2 x morgenmad
2 x frokost
1 x aftensmad
Udflugt til Skagen
4-stjernet turistbus

TILLÆG

Tillæg enekahyt: 900,-
Tillæg udvendig dobbeltkahyt: 100,- pr. pers.
Tillæg udvendig enekahyt: 1100,-
Afbestillingsforsikring: 140,-.

BEMÆRK

Husk pas.

Valuta: DKKR

 

Opsamling
Holbæk kl. 08:35
Svinninge kl. 08:55
Mørkøv kl. 09:10
Jyderup kl. 09:25
Kalundborg kl. 09:45
Korsør kl. 10:30
Roskilde kl. 07:55
København kl. 08:45
Ølby kl. 09:25
 Ringsted kl. 09:50

Fotokreditering: Skib udefra – Fjordline