Hotel Garni Ennshof er nyrenoveret, og et af de ældste huse i Flachau. Hotellet ligger i gå afstand fra Star-Jet 1 skiliften.

Ophold fra lørdag til lørdag.

Hotelbeskrivelse

Hotel Garni Ennshof er nyrenoveret, og en af de ældste huse i Flachau. Hotellet ligger i gå afstand fra Star-Jet 1 skiliften. Hotellet har bar, morgenmadsrestaurant, samt et flot sauna område. Alle værelser har bad/toilet, radio, tv, telefon og hårtørrer. Familien Warter sørger godt for gæsterne. Der er kun 300 m til skiområdet.

Adresse

Flachauer Strasse 9, A-5542 Flachau.Tlf. +43 6457 2216.

Flachau

Flachau ligger i 927 meters højde, og har 2700 indbyggere – og er en hyggelig by med mange hoteller, pensioner, cafeer, diskoteker, restauranter, kasino samt butikker. Flachau er et paradis for skiløbere og snowboardere – en Weltcup destination – og har opfostret 2 verdens-mestre; Hermann Maier i skiløb og Manuela Riegler på Snowboard.

Flachau er snesikkert, har velplejet pister, den største terræn park i Østrig -”Absolut park”, kælkebakker, hyggelige hytter, super aftersking, samt mange steder med god musik – og live-musik i Musistadl.

Alpine skiløbere har 350 km pister og 100 lifter, og den længste nedfart er på hele 6 km. Der er belyste pister, som giver mulighed for aftenskiløb. For langrendsløbere er der 220 km løjper. Flachau er et sikkert hit for alle skiløbere.

Læs mere om skifaciliteterne.

Se mere på www.flachau.com og www.skiamade.com.

1

Information

INKLUDERET I PRISEN

Overnatninger på Hotel Garni Ennshof
1/4 pension

Priserne er angivet pr. pers. i fanebladet Priser og afrejsedatoer.

TILLÆG OG RABATTER

Tillæg for eneværelse: se Priser og afrejsedatoer.
Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris