Vi skal på en byvandring, som løfter sløret for Københavns skyggesider og fortæller om livet på gaden, et liv med narko og kriminalitet eller om et liv, hvor livet har taget en anden tragisk og ulykkelig drejning.

Afrejsedato Pris pr. person
Onsdag d. 2. juni Pris 680,- BESTIL

Turen

Københavns Indre By er målet for vores udflugt, hvor vi møder vores guide for denne dag. I ”Gadens Stemmer” finder vi mange forskellige mennesker, som alle har det til fælles, at de har en ulykkelig skæbne bag sig og har oplevet ting, som vi alle nok gerne var for uden. Det er livets barske realiteter, der bliver fortalt om på denne tur. Vi får et indblik i en verden, som man ofte lukker øjnene for og ikke ønsker er virkelig.

Nogle guider er hjemløse og kan fortælle om, hvordan man lever (og overlever) på gaden, andre fortæller om en opvækst på børnehjem, om psykisk sårbarhed eller et liv som gadejunkie på Istedgade. Det handler ofte om de valg, man har truffet gennem livet, eller de valg som er blevet truffet for én. Gåturen er tilrettelagt af den enkelte guide. De har hver udarbejdet deres egen individuelle rute, der passer til deres dybt personlige historie og viser steder der, på godt og ondt, har haft betydning i deres liv. Heldigvis oplever vi, at mange af skæbnerne i ”Gadens Stemmer” er kommet igennem de hårde år, og nu håber at kunne hjælpe andre via deres arbejde hos ”Gadens Stemmer”.
Guiderne har hver deres unikke historie at dele og svarer gerne på spørgsmål fra gruppen.

Efter en tankevækkende og måske barsk livshistorie, afslutter vi dagen med frokost på Restaurant Menuen. Vi inviterer guiden med, og håber at han/hun vil deltage i vores måltid.

Hjemkomst: 15:00-17:05

 

Gadens stemmer 1
Gadens stemmer 2

Information

Med i prisen

Byvandring med guide fra “Gadens stemmer”
Frokost
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Højby kl. 08:15
Nykøbing kl. 08:25
Vig kl. 08:40
Asnæs kl. 08:55
Fårevejle kl. 09:05
Svinninge kl. 09:15
Holbæk kl. 09:35
Roskilde kl. 10:05
Taastrup kl. 10:20