Nostalgiske juleoplevelser i Matadors Korsbæk. Lækker julefrokost på ’Restaurant Postgården’, rundvisning i Korsbæk og juleboder på Bakken. Måske er du heldig at møde Røde og Agnes, Hr. og Fru Bankdirektør Varnæs eller Tjener Bolt i Julens Korsbæk.

Afrejsedato Pris pr. person
Lørdag d. 05. december Pris 685,- BESTIL

Turen

Korsbæk på Bakken har oplevet stor succes siden åbningen i 2015, og nu åbnes der op for juleoplevelser i Korsbæk. Her vil være smukt julepyntet, og midt i Algade opstilles et stort flot juletræ, så vi bliver indhyllet i duften af gran og af den gode julestemning.

Vi kører direkte til Dyrehavsbakken, hvor vi begynder opholdet med en eksklusiv juletur i Korsbæk. Vi kommer indenfor i Varnæs’ herskabelige stuer, i Lauras hyggelige køkken og andre kendte steder i byen. Guiden disker op med spændende anekdoter fra tv-serien, som er blevet et nationalklenodie.

Herefter finder vi os til rette på den mondæne ”Restaurant Postgården”, hvor vi nyder den lækre julefrokost, bestående af bl.a. sild, laks, hønsesalat, glaseret skinke og ris á la mande. God tid til frokosten, hvor Korsbæks specielle karakterer kan finde på at kigge forbi.

Efter den gode julemad vil der være tid på egen hånd til at udforske Bakkens hyggelige julemarkedsboder. Det er andet år, at verdens ældste forlystelsespark, Bakken, holder juleåbent med eventyrlig julebelysning, hytter med julepynt og julemusik.

Hjemkomst kl. 16:30-18:20.

 

postgården, bakken 887
juletræspynt sanne 887
Korsbæk Logo

Information

Med i prisen

Rundvisning i Korsbæk
Julefrokost på Postgården
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Kalundborg kl. 08:20
Jyderup kl. 08:40
Mørkøv kl. 08:55
Svinninge kl. 09:10
Holbæk kl. 09:30
Roskilde kl. 10:00