Vi byder det nye år velkommen med denne fantastiske, opløftende nytårskoncert. Med godt humør, et musikalsk meget højt niveau og et alsidigt repertoire, formår Promenadeorkestret og Ringsted Kongrescenter at levere en formidabel indgang på det nye år.

Solisternes i 2020 vil være Michael Carøe, Annette Heick, sopranen Lisbeth Kjærulff og operasanger Gert Henning Jensen.

Afgang Pris
Lørdag d. 04. januar Pris 795,- Bestil

Turen

Den traditionsrige Nytårskoncert i Ringsted Kongrescenter er i selskab med Promenadeorkesterets 16 fantastiske musikere, som vil levere underholdning i høj klasse. De mestrer et bredt og alsidigt repertoire indenfor klassisk, musical, operette, swing og underholdningsmusik. Mon ikke vi også får Lumbyes festlige Champagnegalop at høre denne specielle eftermiddag?

Hvert år ledsages orkestret af dygtige, kendte solister, som i år vil være Michael Carøe, Annette Heick, sopranen Lisbeth Kjærulff og operasangeren Gert Henning Jensen.

Promenadeorkestret har en lang historie bag sig, med rødder som Tivolis Promenadeorkester, der fik Tivolis smukke have til at summe af liv omkring promenadepavillonen. De ypperligste melodier strømmede ud i den gamle have og skabte den skønne stemning, som også præger orkestret i dag.

På hjemturen serveres en sandwich og øl/vand i bussen.

Rigtig god fornøjelse og godt nytår!

Hjemkomst kl. 19:00-20:20

promlogo-3 (2) (2)
SONY DSC
artister

Information

Med i prisen

Koncertbillet kategori A
En sandwich samt en øl/vand i bussen på hjemturen
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Vi anbefaler bestilling inden 1. november.
Opsamling
Højby kl. 12:40
Nykøbing kl. 12:50
Vig st. kl. 13:05
Asnæs kl. 13:20
Fårevejle kl. 13:30
Svinninge kl. 13:40
Holbæk kl. 14:00