Det Ny Teater præsenterer en pragtopsætning af den prisvindende musical Oliver!, baseret på Charles Dickens udødelige roman Oliver Twist, om livet på samfundets bund i victoriatidens England.

Afrejsedato Pris pr. person
Søndag d. 15. november Pris 870,- BESTIL

Turen

Turen går til Det Ny Teater i København, hvor vi skal opleve en rørende historie, fortalt gennem stærke karakterer, et stort ensemble og en række uforglemmelige sange.

Forestillingen åbner i fattighusets spisesal, hvor de forsultne børn får serveret en grydeskefuld vælling. Oliver vover at bede om en skefuld mere, til stor opstandelse for alle – ikke mindst fattighusets forstander – som, til skræk og advarsel for de andre børn, beslutter sig for at sælge Oliver.
Oliver flygter til London, hvor den snu Fagin får øje på den sårbare og forældreløse dreng. Fagin oplærer en drengebande i lommetyveri og anden kriminalitet. Han tilbyder drengene husly, mod at de stjæler for ham, og snart er Oliver indfanget i hans kriminelle underverden.
Oliver! er en gribende fortælling om at tage de rigtige valg i en forrået verden, mens man stræber efter kærlighed og fællesskab.

Medvirkende er bl.a. Preben Kristensen, Ditte Gråbøl og Jens-Christian Wandt.

På hjemturen serveres en sandwich og en øl/vand i bussen.

Prisgruppe A-billetter.

 

Hjemkomst kl. 18:30 – 20:20

 

Er du glad for musicals, så tag også med til musicalen ‘Midt om natten’ i Tivolis koncertsal.

Oliver lancering NM og hjemmeside

Information

Med i prisen

Musicalbillet kategori A
Sandwich samt en øl/vand i bussen på hjemturen
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Højby kl. 11:55
Nykøbing kl. 12:05
Vig st. kl. 12:20
Asnæs kl. 12:35
Fårevejle kl. 12:45
Svinninge kl. 12:55
Holbæk kl. 13:15
Roskilde kl. 13:45