Med en uspoleret natur og højt til himlen, finder vi Sejerø i den sydvestligste del af Kattegat.
Guidet tur med øbo og frokost på den lille ø.

Afrejsedato Pris pr. person
Torsdag d. 26. august Pris 695,- BESTIL

Turen

Gadekær med åkander og ænder, stendysser og hyggeligt havnemiljø, kendetegner den lille ø med bare 350 beboere, 12 km i længden og 2,5 km på det bredeste sted.

I bus kører vi til Havnsø, beliggende i den sydlige del af Nekseløbugten. Det lille fiskerleje er i dag en hyggelig by med lystbådehavn og færgeforbindelse til småøerne Sejerø og Nekselø. Vi stævner ud fra Havnsø, med kig til den lille ø Nekselø.
Sejlturen tager ca. en time og på havnen i Sejerby møder vi vores lokalguide, som er bosiddende på Sejerø. Han viser rundt på øen og fortæller om livet på øen før og nu, bl.a. om de udfordringer der historisk set har været som øbo på Sejerø. Turen begynder med besøg i Købmandshandelsmuseet og kulturhuset, hvor Anna og Aksel havde købmandshandel gennem mange år. Både butikken og deres hjem står i dag hen som et lille museum. Herefter besøges den gotiske kirke, hvor vores guide fortæller mere om livet som øbo. Vi runder øens tre byer, ser oldtidsminderne og det kuperede landskab, og får undervejs frokost på Café Mini. Retur til Havnsø med færgen.

Hjemkomst kl. 16:45-18:30.

 

Ture til de danske små-øer er populære. Du kan også tage med Hafnia Rejser til Ærø, Sprogø, Agersø, Hven, Læsø og Samsø.

havns-2885467__340 Havnsø fra Pixabay

Sejerø1_WEB
Sejerø2_WEB

Information

Med i prisen

Lokalguide på Sejerø
Frokost
Færgeoverfart Havnsø-Sejerø t/r
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Sjælør st. kl. 07:25
Glostrup kl. 07:50
Taastrup kl. 08:05
Roskilde kl. 08:20
Holbæk kl. 08:50
Svinninge kl. 09:10