En kærlig hilsen til komedie-serien ”Halløj på Badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af den musikalske komedie ”Sommer i Tyrol”.

Afgang Pris
Tirsdag d. 18. maj 2021 Pris 875,- Bestil

Turen

Vi begynder arrangementet på Folketeatret i Nørregade med en sandwich. Efter spisningen tager vi plads i de røde plyssæder, og rejser til de sydtyske alper, til en munter Sommer i Tyrol.
Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på Gæstgivergården ”Den Hvide Hest” hersker en stemning af rent halløj på Tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer. Han er imidlertid mest forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene, og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller. Alt finder dog sin rette plads, da selveste Kejser Franz Joseph træder til.

I pausen bydes vi på et glas cremant.

Medvirkende er bl.a. Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll og Troels Malling. Efter en munter aften holder bussen klar til hjemkørsel.

Prisgruppe A-billetter.

Hjemkomst kl. 22:30 – 00:20

Er du glad for musicals, så tag også med til f.eks. “Emma Gad” på Folketeatret.

Idyllic summer landscape in the Alps

Information

Med i prisen

Sandwich inkl. én genstand
Musicalbillet kategori A
Et glas cremant i pausen
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Højby kl. 15:00
Nykøbing kl. 15:10
Vig st. kl. 15:25
Asnæs kl. 15:40
Fårevejle kl. 15:50
Svinninge kl. 16:00
Holbæk kl. 16:20
Roskilde kl. 16:50