Tommy Kenter spiller atter den ikoniske rolle som den fattige og hårdt plagede, men lune og underfundige jødiske mælkemand, Tevye. Musical med vidunderlige evergreens som ’Hvis jeg var en rig mand’.

Afrejsedato Pris pr. person
Søndag d. 17. januar Pris 875,- Bestil

Turen

Det Ny Teater genopsætter “Spillemand på en tagryg” – succesen fra tidligere sæson, hvor mange måtte gå forgæves. En rørende og poetisk, morsom og livsbekræftende, fortælling om en familie og et samfund i en lille by, under pres fra en verden i opbrud og forandring.
Året er 1905 i Zarens Rusland. I horisonten lurer revolutionen og angreb på jøder og deres ejendom. Tevye forsøger, at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke.

Hans livsværdier bliver for alvor udfordret, da hans tre giftefærdige døtre efter tur nægter at indgå arrangerede ægteskaber, men selv vil bestemme hvem de giver deres hjerte til.

’Spillemand på en tagryg’ er én af de største Broadway-succeser nogensinde. Da den fik verdenspremiere på Broadway i 1964 modtog den ni Tony Awards.

På hjemturen serveres en sandwich og en øl/vand i bussen.
Prisgruppe A-billetter.

 

Hjemkomst kl. 18:30 – 20:20

 

Er du glad for musicals, så tag også med til f.eks. musicalen “Sommer i Tyrol”.

Tommy som spillemand
DNTfacade-rgb-12cm

Information

Med i prisen

Musicalbillet kategori A
Sandwich samt en øl/vand i bussen på hjemturen
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
 Vi anbefaler hurtig tilmelding!
Opsamling
Højby kl. 11:55
Nykøbing kl. 12:05
Vig st. kl. 12:20
Asnæs kl. 12:35
Fårevejle kl. 12:45
Svinninge kl. 12:55
Holbæk kl. 13:15
Roskilde kl. 13:45