Masser af hyggelig svensk påskestemning lige på den anden side af broen.

Afrejsedato Pris pr. person
Onsdag d. 17. marts Pris 470,- BESTIL

Turen

Via det imponerende bygningsværk, Øresundsbroen, når vi vores svenske naboland. Syd for Malmø finder vi Vellingeblomman – en lille oase i landlige omgivelser, der sælger lokale produkter, blomster og kunsthåndværk. Til hver højtid pyntes her fint op, og påsken er ingen undtagelse. Med sjove påskearrangementer, masser af farver og påskegodter, oplever vi her forårets gladeste udstilling.

I Sverige minder påsketraditionerne lidt om den danske fastelavn, med flot pyntede farverige pilegrene. Skærtorsdag klæder børnene sig ud som hekse, og går fra dør til dør og spørger om slik Traditionen stammer fra et sagn om, at svenske hekse drog til Blåkulla, for at feste med djævlen. For at sikre sig, at heksene ikke kommer tilbage, skyder man med fyrværkeri og brænder store bål påskesøndag. I Vellingeblommans påskeby viser flere af udstillingerne hvordan der festes i Blåkulla. I de omkringliggende lokaler, sælges masser af farverig påskepynt, i form af blomster, kulørte fjer, æg og påskeharer.

Ved ankomst mødes vi af personale fra stedet, som fortæller om Vellingeblomman, hvorefter vi bydes på en kop formiddagskaffe med sødt. Dagens ret er også inkluderet, inden vi vender retur til Danmark.

Husk billedlegitimation.
Valuta: SEK

Hjemkomst: 15:00-17:30

 

Påske landskab_
Påske kyllinger
Påskeæg_m_øjne
Påske marked_2_
Påske marked_3
Påske marked
Påskeæg_ABC
Påskeæg_Luftballon_

Information

Bemærk

Husk billedlegitimation
Valuta: SEK

Med i prisen

Formiddagskaffe
Frokost – Dagens ret
Broafgift
Vellingeblomman påskeby
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Højby kl. 07:30
Nykøbing kl. 07:40
Vig st. kl. 07:55
Asnæs kl. 08:10
Fårevejle kl. 08:20
Svinninge kl. 08:30
Holbæk kl. 08:50
Roskilde kl. 09:20
København, Sjælør st. kl. 10:00