Oplev vadehavsøerne Rømø, Sild og Mandø og se den smukke by Friedrichstadt. I 2014 kom Vadehavet på UNESCOs prestigefyldte liste over verdens naturarv.

Vadehavet er en del af Danmarks nye naturkanon.

Antal dage: 4 dage
Hotel: Landhaus Smaga

Afrejsedatoer Pris pr. person
Mandag d. 19. juli Pris 3.740,- BESTIL

Rejseplan

  1. dag: Flensborg

Opsamling på Sjælland og via Storebæltsbroen til Fyn, hvorfra vi sejler fra Bøjden til Fynshav. Via Gråsten og Sønderborg når vi til smukke Flensborg, som ligger lige syd for grænsen. Byen var dansk indtil 1864, og der kan stadig høres dansk på gågaden og i butikkerne. Tid på egen hånd til at gå på opdagelse i det charmerende gågadeareal med flotte husfacader og baggårde. Herfra køres vestpå i Tyskland til Süderlügum. Her indlogeres vi på Landhaus Smaga, som er et 3-stjernet familiedrevet landhotel med en god atmosfære, restaurant og alle værelser har bad/toilet.  Hotellets værelser er fordelt i annekser (stuen/1. sal) nær hovedhuset og få værelser i selve hovedhuset (1. sal). Ingen elevator. Aftensmad på hotellet.

  1. dag: Rømø og Sild

Morgenmad på hotellet. Derefter går turen til Rømø via den 9 km lange dæmning. Øen er skabt af meget fint sammenblæst sand; den har 850 indbyggere og hyggelige byer.  Vi passerer Kirkeby, inden vi når til Havneby i den sydlige ende af øen. Herfra skal vi sejle med færge til øen Sild – let frokost ombord. Øen Sild strækker sig 38,5 km fra nord til syd, har 21.000 indbyggere, og er et ferieparadis for velhavere. Her er det de dyre biler, rober og nogle fantastiske sommerhuse, der er flest af. Vi kører en rundtur på øen og der bliver tid på egen hånd i Westerland. Retur med færge til Rømø. Aftensmad på hotellet. 

  1. dag: Friedrichstadt med sejltur

Morgenmad på hotellet. Dagens udflugt går til Friedrichstadt, som ligger hvor Ejderen flyder sammen med bifloden Trene. Byen blev grundlagt i 1621, og er en spændende by med særprægede huse, kirker og kanaler. Vi får en byrundtur og en kanalrundfart. Frokost undervejs. Tid på egen hånd inden returkørsel til vores hotel. Aftensmad på hotellet.

  1. dag: Mandø

Morgenmad på hotellet. Vi tjekker ud, og kører til Vedsted, hvor vi stiger om til en traktorbus, og kører til Mandø. Øen har en usædvanlig natur og et rigt fugleliv. Efter en god frokost på Mandø kro, går vi en byrundtur i Mandø by. Retur med traktorbus og omstigning til vores egen bus igen. Herfra tværs over Jylland til Lillebæltsbroen, Fyn og Sjælland.

 Hjemkomst kl. 20:00-22:00.

Kanal i Friedrichstadt
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Information

Med i prisen

3 x overnatning i dobbeltværelse
3 x morgenbuffet
3 x frokost
3 x aftensmad
Traktorbus til Mandø
Guidet tur på Sild
Kanalrundfart i Friedrichstadt
4-stjernet turistbus
Rejseleder

TILLÆG

Tillæg eneværelse: 250,-
Afbestillingsforsikring: 225,-

BEMÆRK

Valuta: EURO og DKKR

Husk Pas.

Opsamling
Højby kl. 06:45
Nykøbing kl. 06:55
Vig kl. 07:10
Asnæs kl. 07:25
Fårevejle kl. 07:35
Svinninge kl. 07:45
Holbæk kl. 08:05
Korsør kl. 09:05
København kl. 06:45
Taastrup kl. 07:10
Roskilde kl. 07:30