Masser af hyggelig svensk julestemning lige på den anden side af broen.

Afrejsedato Pris pr. person
Fredag d. 13. december Pris 535,- BESTIL

Turen

Via det imponerende bygningsværk, Øresundsbroen, når vi vores svenske naboland.
Syd for Malmø finder vi Vellingeblomman – en lille oase i landlige omgivelser, der sælger lokale produkter, blomster, stearinlys, og i denne tid, julekugler, nisser og alskens julepynt. I julemåneden huser stedet Nordens længste juleudstilling på ca. 1 km. Nyd de skønne julelandskaber med flittige, bevægelige nisser, i gang med juleforberedelserne. I de omkringliggende lokaler, sælges masser af lækker julepynt og glaskugler i mange farver og udformninger.

Ved ankomst mødes vi af personale fra stedet, som fortæller om Vellingeblomman og derefter bydes vi på en kop formiddagskaffe med sødt. Dagens ret er også inkluderet, inden vi kører mod Malmø.

Mellem gågaderne Södergatan og Södra Tullgatan, finder vi Gustav Adolf Torv, der emmer af julestemning i disse dage. Her er julemarked med boder fyldt med kunsthåndværk, svenske julespecialiteter og julepynt, og i de omkringliggende gågader finder du julegaver til en favorabel pris. Nyd byens strålende, smukke julebelysning og måske en kop varm glögg med pepparkakor til.

Hjemkomst: 17:00-19:30

 

Husk, vi har også en 3-dages rejse til svenske julemarkeder med besøg i Kosta Boda Glasriget og underjordisk grottejulemarked

Tomtebyn.jpg 887

Tomtebyn 2018 (3).JPG 887

Information

Bemærk

Husk pas.
Valuta: SEK

Med i prisen

Formiddagskaffe
Frokost – Dagens ret
Broafgift
Vellingeblomman juleby
Gustav Adolf julemarked Malmø
Buskørsel i 4-stjernet turistbus
Opsamling
Højby kl. 06:30
Nykøbing kl. 06:40
Vig st. kl. 06:55
Asnæs kl. 07:10
Fårevejle kl. 07:20
Svinninge kl. 07:30
Holbæk kl. 07:50
Roskilde kl. 08:20
København, Sjælør st. kl. 09:00