Skal du kun se én musical i dit liv, så vælg West Side Story. Leonard Bernstein og Stephen Sondheims udødelige klassiker efter Shakespeares Romeo og Julie, er et evigt symbol på, at kærligheden er størst.

Afgang Pris
Søndag d. 20. november 2022 Pris 1095,- BESTIL

Turen

I Operahuset mødes vi af den smukke foyer med lysskulpturer, Per Kirkebys kobberrelieffer og udsigt over Københavns havn. Et fantastisk smukt hus, der lover fantastiske, medrivende oplevelser.

Den erfarne instruktør Thomas Bendixen, sætter West Side Story i scene, når Bernsteins elskede musical om Tony og Maria for første gang opføres i Operaen.

Bendixen har skabt mange succesforestillinger på Det Kongelige Teater, blandt andet “Brødrene Løvehjerte” og “Hvem er bange for Virginia Woolf”?

Det Kongelige Teaters balletmester, Nikolaj Hübbe, koreograferer efter Jerome Robbins’ originale dansetrin. Bernstein gendigtede Shakespeares tragedie Romeo og Julie til historien om Tony og Marias umulige forelskelse i skyggen af New Yorks bandekrig. Temaerne vold og død som underholdning, forargede publikum ved premieren, men kritikken blev overskygget af Bernsteins musik. Hans soundtrack var et mix af klassisk musik og den musik, man hørte på klubber og på gaden i hans hjemby New York, jazz og latinamerikanske rytmer – en musikalsk fusion, der stadig holder.

Med mere end 30 medvirkende på scenen og Det Kongelige Kapel, er der lagt op til en pragtopsætning på Operaens Store Scene.

Efter forestillingen serveres en sandwich samt en øl/vand i bussen.

Prisgruppe A billetter.

Hjemkomst kl. 19:00 – 20:50

WSS

Foto: Det Kgl. Teater

25_004_Operaen_A_036_XH Egon Gade

Foto: Det Kgl. Teater Egon Gade

110W2489 Lars Schmidt

Foto: Det Kgl. Teater Lars Schmidt

Operaen 887 Egon Gade

Foto: Det Kgl. Teater Egon Gade

Operaen_i_København,_interiør.jpg 887

Information

Med i prisen

Billet til forestillingen i kategori A
Sandwich samt en øl/vand i bussen efter forestillingen
4-stjernet turistbus

Bemærk

Vi anbefaler tilmelding inden 01. september 2022
Opsamling
Højby kl. 11:25
Nykøbing Sj. kl. 11:35
Vig st. kl. 11:50
Asnæs kl. 12:05
Fårevejle kl. 12:15
Svinninge kl. 12:25
Holbæk kl. 12:45
Roskilde kl. 13:15