Grupperejser

Hafnia Rejser tilbyder grupperejser – både planlagt af os og som arrangør af jeres helt specifikke tur.

Om det er én- eller flerdagsture, messerejser, studierejser, forretningsrejser, firmaudflugter, foreningsrejser og skirejser mm., så kan vi være behjælpelige.

Vi råder over egne turistbusser med erfarne chauffører, som bringer jer sikkert og komfortabelt frem på rejsen. Vi har desuden mulighed for at sende jer afsted på rejsen i liftbus, minibus eller dobbeltdækkerbus.

Hafnia Rejser har gode kontakter til:

  • Hoteller
  • Restauranter
  • Færgeselskaber
  • Seværdigheder
  • Guideservice

Er I en mindre klub, kan vi tilbyde at forhåndsreservere et antal pladser på vores katalogrejser til jer.

En-dags udflugter

Vi tilbyder udflugter til grupper og kan arrangere hele dagen for jer med rundvisninger, sejlture, frokoster, buskørsel mm.

Bliv inspireret på siden med vores dagsudflugter, hvis I endnu ikke ved, hvad der kunne være spændende for jer at opleve.

Turen kunne f.eks. gå til Samsø, Orø, Gjorslev Gods, rundvisning med frokost på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, Thorsvang Samlermuseum, Kastrup Lufthavn, Vingården på Røsnæs. Eller måske I mere er til en hyggerejse til Harzens bjerge, en storbyrejse til Berlin, Prag eller Stockholm, oplevelsesrejse til Østrig eller opleve populære Bornholm. Mulighederne er mange.

I kan blot forelægge os jeres ønsker om destination og antal rejsedage mm, og så vil vi sammensætte jeres ønskerejse til gruppen.

Indhent tilbud til jeres næste arrangement

Hvis I ønsker yderligere informationer om priser og arrangementtyper, kontakt da en af vor salgsmedarbejdere på: telefon 59 43 11 41

Indhent tilbud på gruppearrangement

De nedenstående eksempler på destinationer kan nemt tilbydes som forenings- og grupperejser. Blot klik på billedet for at læse mere om den enkelte rejse.

Priserne vil variere efter deltagerantal og tidspunkt på året. Priserne i eksemplerne er derfor også kun vejledende og beregnet ud fra rejsetidspunkt og et minimumsdeltagerantal på 35 personer.

Programmet kan tilrettes præcis, som I ønsker.

Overlad trygt “styringen” til os!

Skagen

Skagen og Læsø

Silja krydstogt

Siljakrydstogt

Vadehavet

Vadehavet