Når flere skal afsted sammen…

Én- eller flerdagsture, messerejser, studierejser, forretningsrejser, firmaudflugter, foreningsrejser og skirejser m.m.

Vi råder over egne turistbusser med erfarne chauffører, som bringer jer sikkert og komfortabelt frem på rejsen. Vi har desuden mulighed for at sende jer afsted på rejsen i liftbus, minibus eller dobbeltdækkerbus.

Hafnia Rejser har gode kontakter til:

  • Hoteller
  • Restauranter
  • Færgeselskaber
  • Seværdigheder
  • Guideservice

Er I en mindre klub, kan vi tilbyde at forhåndsreservere et antal pladser på vores katalogrejser til jer.

En-dags udflugter

Vi tilbyder udflugter til grupper og kan arrangere hele dagen for jer med rundvisninger, sejlture, frokoster, buskørsel mm.

Turen kunne f.eks. gå til Samsø, Orø, Gjorslev Gods rundvisning med frokost på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, Thorsvang Samlermuseum, Kastrup Lufthavn, Vingården på Røsnæs.

Bliv inspireret på siden med vores katalog en-dagsudflugter.

Grupperejser

Hyggerejse til Harzens bjerge, storbyrejse til Berlin, Prag eller Stockholm, oplevelsesrejse til Østrig eller populære Bornholm, skirejse og meget andet….Mulighederne er mange.

I kan blot forelægge os jeres ønsker om destination og antal rejsedage mm, og så vil vi sammensætte jeres ønskerejse til gruppen.

Indhent tilbud jeres næste arrangement

Hvis I ønsker yderligere informationer om priser og arrangementtyper, kontakt da en af vor salgsmedarbejdere på: Telefon 59 43 11 41

Indhent tilbud på gruppearrangement via dette link.

Eksempelvis kan nedenstående rejser tilbydes som forenings – og grupperejser. Klik på billedet for at læse mere om rejsen.
Skagen, Siljakrydstogt eller Vadehavet.
Priserne vil variere efter deltagerantal og tidspunkt på året.  Priserne i eksemplerne er vejledende og beregnet ud fra rejsetidspunkt og et minimumsdeltagerantal på 35 pers.

Programmet kan tilrettes præcis som I ønsker.

Overlad trygt “styringen” til os!

 

Skagen

Skagen og Læsø

Silja krydstogt

Siljakrydstogt

Vadehavet

Vadehavet