REJSEFORSIKRING

Vi kan hjælpe dig.

Det Gule Sygesikringsbevis
Det forudsættes, at alle rejsedeltagere er i besiddelse af Det Gule Sygesikringsbevis. Er dette ikke tilfældet, gælder særlige forhold i forbindelse med forsikringer på busrejser.

Det Blå EU-sygesikringskort
Ved rejser udenfor Danmarks grænser skal altid medbringes Det Blå Eu-sygesikringskort. Dette sidestiller danskere med borgere i det land, man rejser i med hensyn til lægebehandling.

Europæiske Rejseforsikring
Hafnia Rejser samarbejder med Europæiske Rejseforsikring som er leveringsdygtige i alle former for rejseforsikringer. Vi anbefaler altid, at man er dækket af en rejseforsikring på rejser udenfor Danmarks grænser.
Vi er gerne behjælpelige med at tegne deres rejseforsikring, blot oplys dette ved bestilling af deres rejse.

Læs mere om de forskellige typer rejseforsikringer Europæiske Rejseforsikring tilbyder via dette link – Årsrejseforsikring.

Se også:
Rejsebetingelser for rejser med Hafnia Rejser Holbæk  ApS

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler altid at man tegner en afbestillingsforsikring, når man bestiller rejse. 
Denne skal tegnes ved bestilling af rejsen og kan ikke fortrydes. Prisen er angivet ved hver rejse. Når man har tegnet afbestillingsforsikring, kan man aflyse på grund af akut sygdom og få det indbetalte beløb retur, med undtagelse af forsikringsbeløbet. Dette forudsætter, at Hafnia Rejser modtager besked om annulleringen inden afrejse og inden 8 dage modtager lægeerklæring.