REJSEFORSIKRING

Det Gule Sygesikringsbevis
Det forudsættes, at alle rejsedeltagere er i besiddelse af Det Gule Sygesikringsbevis. Er dette ikke tilfældet, gælder særlige forhold i forbindelse med forsikringer på busrejser. Vær opmærksom på, at gratis hjemtransport er bortfaldet på Det Gule Sygesikringsbevis. Vi anbefaler en rejseforsikring.

Det Blå EU-sygesikringskort
Ved rejser udenfor Danmarks grænser skal altid medbringes Det Blå Eu-sygesikringskort. Dette sidestiller danskere med borgere i det land, man rejser i med hensyn til lægebehandling.

Europæiske Rejseforsikring
Vi anbefaler altid, at man er dækket af en rejseforsikring på rejser udenfor Danmarks grænser. Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og kan tegne rejseforsikring herigennem. Oftest vil en årsrejseforsikring være billigst. Spørg os ved booking af rejsen.

Se også:
Rejsebetingelser for rejser med Hafnia Rejser Holbæk  ApS

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler altid at man tegner en afbestillingsforsikring, når man bestiller rejse. 
Denne skal tegnes ved bestilling af rejsen og kan ikke fortrydes. Prisen er angivet ved hver rejse.
Når denne forsikring er tegnet, kan der aflyses på grund af akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, der rammer rejsedeltageren selv, hans/hendes samlever, forældre, bedsteforældre, børnebørn eller børn, og få det indbetalte beløb tilbage, med undtagelse af forsikringsbeløbet. Dette forudsætter, at Hafnia Rejser modtager besked om annulleringen inden afrejse og inden 8 dage modtager lægeerklæring.