SKIREJSER TIL ØSTRIG FOR HELE FAMILIEN

topimage

DESTINATIONER

Abtenau

Abtenau ligger i 712 meters højde, og har 6000 indbyggere – en charmerende by – stamgæsternes paradis. I byen er der mange hyggelige hoteller, pensioner, cafeer, diskotek, restauranter samt butikker. Abtenau byder på et meget familievenligt skiområde, vintervandring, kaneture og en kælkebakke – alt sammen til stor glæde for gæsterne. Der findes 2 alpine ski områder i Abtenau: – ”Sonnleiten” med pister der går direkte ned til centrum af byen. Området er samtidig et af de bedste lær at stå på ski områder i Østrig. – “Karkogel” som ligger i udkanten af byen, med en kombineret stole/kabinelift samt flere pister.

Abtenau – hoteller, pensioner eller lejligheder

Flachau

Flachau ligger i 927 meters højde, og har 2700 indbyggere – og er en hyggelig by med mange hoteller, pensioner, cafeer, diskoteker, restauranter, kasino samt butikker. Flachau er et paradis for skiløbere og snowboardere – en Weltcup destination – og har opfostret 2 verdensmestre; Hermann Maier i skiløb og Manuela Riegler på Snowboard. Flachau er snesikkert, har velplejet pister, den største terræn park i Østrig – “Absolut park”, kælkebakker, hyggelige hytter

Flachau – hoteller

Wagrain

Wagrain er byen som alle danskere kender. Byen ligger i 850 meter højde, og har 3100 indbyggere. I Wagrain findes mange hoteller, pensioner, cafeér, restauranter samt butikker. Wagrain (og Flachau) er med i Ski amadé, og byder på 865 km pister og 276 lifter – alt på et liftkort.

Wagrain – hoteller

GENEREL INFORMATION

Hoteller, pensioner og lejligheder

Vi udbyder et stort antal hoteller og pensioner, der gør at du kan vælge den indkvartering der passer dig bedst.

Skifakta

Skiudlejning, skiskole og kort over pister, området m.m.

Abtenau skifakta

Flachau skifakta

Wagrain skifakta

2 ugers rejser

Det er muligt at bestille 2 ugers ophold.

Kør-selv-ferie

Alle angivne priser er “kør-selv”.

Dog tilbyder vi bustransport i ugerne 5, 6, 7, 8 og 9 mod tillæg.

Busrejser

I uge 5, 6, 7, 8 og 9 2017 tilbyder vi bustransport til fordelagtig pris: kr. 1.350,- pr. person t/r.
Enkelt vej kr. 980,- pr. person.
Denne pris tillægges angivne hotelpriser.

Transporten til og fra Østrig foregår i 4-stjernet luksusbus med behagelige hvilestole. Vores rutinerede chauffører sørger for, at I kommer trygt og sikkert frem. Udrejsen går med Scandlines over Østersøen, hvor du får en god og rolig start på ferien. På overfarten er der tid til at spise og handle. Hjemrejsen går via Puttgarden-Rødby.

Udrejsen – Busrejser

Efter endt opsamling sejler vi med Scandlines Gedser-Rostock.Overfartstid 1 time og 45 minutter. God tid til at spise og evt. handle ombord. Derefter på motorvej med natstop før Berlin og derefter via Berlin, Leipzig,Nürnberg, München og Salzburg til skiområderne.

Der tages forbehold for udsolgte afgange på Gedser-Rostock overfarten.

Hjemrejse – Busrejser

Efter endt opsamling kører vi via Salzburg, München, Nürnberg og derefter natstop. Turen går videre via Kassel, Hannover, Hamburg, Lübeck til Puttgarden. Herfra sejler vi med Scandlines Puttgarden-Rødby. Overfartstid 45 minutter. Derefter hjemkomst.

Børnerabatter

Vi har igen i år store børnerabatter, se rabat og betingelser under den enkelte rejse.

Busserne

Alle vore busser er af høj standard med flystole, aircondition, telefon, tekøkken, køleskab,WC/håndvask, video og skikasse. Turene køres af ansvarsfulde chauffører med mange års erfaring. Ved bestilling af rejsen reserveres samtidig pladsnummer i bussen.

Røgfrie busser

Alle vore busser er røgfrie.

Rejseforsikring

Vi anbefaler at der tegnes en rejseforsikring til skituren gennem Europæiske Rejseforsikring. Forsikringen kan købes hos Hafnia Rejser.