Skip to main content

Skirejser: Busrejser til sydsverige

Vi arrangerer årets bedste tur

Forestil dig at suse ned ad sneklædte pister, mens den nyfaldne sne knirker under skiene, og du mærker den friske vind mod dine kinder.

Denne følelse lokker tusindvis af danskere på skiferie hvert eneste år. For mange ski-entusiaster er den årlige skirejse højdepunkt et på året, og der er da også en helt speciel stemning på skisportsstederne, når vintergæsterne endelig begynder at indfinde sig.

Hos Hafnia Rejser tilbyder vi endagsture og skirejser med bus til Sydsverige. Du har måske hørt om os eller allerede rejst med os, da vi tidligere også hed Skitrip. Nu tilbyder vi den samme gode service, som du kender fra Skitrip, under vores oprindelige navn – Hafnia rejser.

Destinationer for vores skirejser

Med os hos Hafnia Rejser har du mulighed for at stå på ski i Sydsverige (Isaberg og Ulricehamn). Vi benytter os af anerkendte, velafprøvede skisportssteder, og vi samarbejder med forskellige hoteller og pensioner, så der er noget for enhver smag. På skisportsstederne er der mulighed for både skiskole og for leje af udstyr.

Vi tilbyder endagsture og rejser fra Danmark, med mulighed for ophold af én til fire dages varighed.

Klik  her for at se de forskellige muligheder.

Kontakt os og bestil årets skiferie

Har du nogle spørgsmål omkring vores skirejser, hvad de indeholder, priser, ønsker til oplevelser eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi sammensætter også gerne et skræddersyet tilbud med en pris, hvis du ønsker at bestille en grupperejse for en større gruppe.

Du skal bare ringe til os på telefon 59 43 11 41 for en nærmere dialog eller for at bestille årets skiferie. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

“Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!”