Om Vitus Rejser

Rejser for voksne
Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle vores rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.

De bedste minder
Mange af livets bedste minder stammer fra gode rejseoplevelser. Og de mest mindeværdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger, udover de store kulturelle og kulinariske oplevelser, også stor vægt på fælleskabet. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt.
På vores rejser tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Nogle rejser kan, ved første øjekast, virke dyre, men vi vælger ofte at inkludere så meget i prisen, at man bare kan læne sig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem som muligt.

Kulinarisk kultur
At rejse er at spise. Der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen som alt det andet. På alle vores rejser gør vi meget ud af at få lokale gastronomiske oplevelser. Derfor tager vi ofte til vinsmagning i Italien, på trøffeljagt i Kroatien, til whiskysmagning i Irland, og vi spiser selvfølgelig en traditionel sushimiddag i Japan. Vi tager også på østerssafari på Rømø.

Maden er selvfølgelig kun én del af et lands kultur, og der er altid en masse historie, natur og seværdigheder, der skal opleves. På en Vitus rejse oplever man selvfølgelig de største og mest kendte seværdigheder, men vi gør også en dyd ud af de mindre kendte – men mindst lige så store – oplevelser.

Kulinarisk kultur
At rejse er at spise. Der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen som alt det andet.

På alle vores rejser gør vi meget ud af at få lokale gastronomiske oplevelser. Derfor tager vi ofte til vinsmagning i Italien, på trøffeljagt i Kroatien, til whiskysmagning i Irland, og vi spiser selvfølgelig en traditionel sushimiddag i
Japan. Vi tager også på østerssafari på Rømø.

Maden er selvfølgelig kun én del af et lands kultur, og der er altid en masse historie, natur og seværdigheder, der skal opleves. På en Vitus rejse oplever man selvfølgelig de største og mest kendte seværdigheder, men vi gør også en dyd ud af de mindre kendte – men mindst lige så store – oplevelser.

Navnet Vitus
Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. Navnet er valgt, fordi man aldrig bliver for gammel til at opleve noget nyt. Vitus Bering blev født i Horsens i 1681, men det blev med Rusland som udgangspunkt, at han har udforsket verden. I 1728 påviste han, at der var et stræde mellem Sibirien og Nordamerika – Beringstrædet. Bering er siden hen blevet døbt “Zarens danske Columbus”.

Verden er fuld af steder, der skal opleves, mennesker der skal mødes og kulturer der skal udforskes. Med Vitus Rejser kan du trygt rejse ud på eventyr til alle verdens hjørner.

Se hvilke Vitus Rejser der køres med bus fra Hafnia Rejser

Bestil katalog eller rejse hos:

Hafnia Rejser
Ahlgade 7
4300 Holbæk
Telefon: (+45) 59 43 11 41