Skip to main content
Kom med til

Hotel Garni Ennshof


Lidt om hotellet

Hotel Gasthof-Post er 4-stjernet og ligger tæt på torvet. Hotellet byder på hotelbar, restaurant, vinotek, bordtennis, swimmingpool, sauna og solarium. De angivne priser er for kør-selv ophold.

Ophold fra lørdag til lørdag.

Hotelbeskrivelse

Det finder du på hotellet

Hotel Garni Ennshof er nyrenoveret, og en af de ældste huse i Flachau. Hotellet ligger i gå afstand fra Star-Jet 1 skiliften. Hotellet har bar, morgenmadsrestaurant, samt et flot sauna område. Alle værelser har bad/toilet, radio, tv, telefon og hårtørrer. Familien Warter sørger godt for gæsterne. Der er kun 300 m til skiområdet.


Flachau: 

Flachau ligger i 927 meters højde, og har 2700 indbyggere – og er en hyggelig by med mange hoteller, pensioner, cafeer, diskoteker, restauranter, kasino samt butikker. Flachau er et paradis for skiløbere og snowboardere – en Weltcup destination – og har opfostret 2 verdens-mestre; Hermann Maier i skiløb og Manuela Riegler på Snowboard.

Flachau er snesikkert, har velplejet pister, den største terræn park i Østrig -”Absolut park”, kælkebakker, hyggelige hytter, super aftersking, samt mange steder med god musik – og live-musik i Musistadl.

Alpine skiløbere har 350 km pister og 100 lifter, og den længste nedfart er på hele 6 km. Der er belyste pister, som giver mulighed for aftenskiløb. For langrendsløbere er der 220 km løjper. Flachau er et sikkert hit for alle skiløbere.

Læs mere om skifaciliteterne.

Se mere på www.flachau.com og www.skiamade.com.

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Overnatninger på Hotel Garni Ennshof
    1/4 pension

  • Priserne er angivet pr. pers. i fanebladet Priser og afrejsedatoer.

Tillæg og rabatter:

  • Tillæg for eneværelse: se Priser og afrejsedatoer.

  • Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris