Skip to main content

Rejser for voksne med Vitus Rejser

Hos Hafnia Rejser er vi bl.a. agent for Vitus Rejser, hvilket betyder, at vi sælger deres rejser og tilbyder vejledning omkring dem.

Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle vores rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende.

Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra busrejser og flyrejser i Danmark og Europa til krydstogter i Norden, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.

De bedste minder stammer fra gode rejseoplevelser

Mange af livets bedste minder stammer fra gode rejseoplevelser, og de mest mindeværdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger, udover de store kulturelle og kulinariske oplevelser, også stor vægt på fællesskabet. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt.

På vores rejser for voksne tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Vi vælger at inkludere så meget i prisen, at man bare kan læne sig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem som muligt.

Kulinarisk kultur for voksne

At rejse er at spise. Der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en lige så stor del af oplevelsen som alt det andet. På alle vores rejser for voksne gør vi meget ud af at få lokale gastronomiske oplevelser. Derfor tager vi ofte til vinsmagning i Italien, på trøffeljagt i Kroatien, til whiskysmagning i Irland, og vi spiser selvfølgelig en traditionel sushimiddag i Japan. Vi tager også på østerssafari på Rømø.

Maden er selvfølgelig kun én del af et lands kultur, og der er altid en masse historie, natur og seværdigheder, der skal opleves. På vores Vitus Rejser for voksne oplever du selvfølgelig de største og mest kendte seværdigheder, men vi gør også en dyd ud af de mindre kendte – men mindst lige så store – oplevelser.

Kontakt og hør mere om vores rejser for voksne

Ønsker du at høre mere om vores spændende rejser for voksne, er du velkommen til at ringe til os på telefon 59 43 11 41 eller skrive til vores e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk for yderligere information. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål omkring vores priser, hvis du ønsker at indhente et tilbud på en grupperejse, eller hvis du kunne tænke dig at bestille et katalog.

Navnet Vitus er inspireret af en dansk opdagelsesrejsende

Navnet bag Vitus Rejser er inspireret af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. Navnet er valgt, fordi man aldrig bliver for gammel til at opleve noget nyt. Vitus Bering blev født i Horsens i 1681, men det blev med Rusland som udgangspunkt, at han har udforsket verden. I 1728 påviste han, at der var et stræde mellem Sibirien og Nordamerika – Beringstrædet. Bering er siden hen blevet døbt “Zarens danske Columbus”.

Verden er fuld af steder, der skal opleves, mennesker der skal mødes, og kulturer der skal udforskes. Med Vitus Rejser kan du trygt rejse ud på eventyr til alle verdens hjørner.

Klik her og se, hvilke Vitus Rejser der køres med bus fra Hafnia Rejser.

“Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!”