Skip to main content

Endagsture og dagsudflugter i Danmark til interessante destinationer

Vores endagsture i Danmark opleves som små individuelle feriedage, hvor du kommer hjem til din egen seng om aftenen.

Nedenfor finder du et varieret udvalg af udflugter med både kulturelt og historisk indhold. Hos Hafnia Rejser bestræber vi os på hvert år at finde nye interessante destinationer til vores dagsudflugter, så vores udvalg altid er opdateret og relevant.

Tag på bustur til de danske øer

De danske øer er blevet de rene ferieparadiser, og turismen blomstrer på øerne. Vi har derfor spændende, indholdsrige udflugter og endagsture med bus til mange danske småøer som f.eks.:

  • Sprogø
  • Sejerø
  • Samsø

Alle udflugterne er naturligvis med lokale guider.

Er I en større gruppe, som gerne vil af sted sammen, så kan vi let arrangere en tur, der passer specifikt til jeres ønsker og behov. Læs mere om vores tilbud for grupper under grupperejser.

Traditioner og årstider

På rejseprogrammet findes hvert år flere udflugter og rejser med bus, som markerer de danske højtider, og årstidernes skiften. Det er f.eks. Sankt Hans Aften og Mortens Aften, og når juletiden nærmer sig, har vi masser af endagsture i Danmark, Sverige og Tyskland til kendte og mindre kendte julemarkeder.

Vores populære udflugter til løvspring og løvfald er også altid på programmet, hvor vi hvert år tager på opdagelse i nye egne.

Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor og se også gerne vores udvalg af 2-10 dages busrejser.

Vores ture og rejser køres hovedsageligt med opsamling fra tre forskellige ruter: en fra Odsherred via Holbæk, en fra Kalundborg via Holbæk og en fra København. Du kan se mere specifikke detaljer og pris under den enkelte tur eller rejse.

Kontakt os og hør mere om vores endagsture i Danmark eller book online

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 59 43 11 41 eller e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk for at høre mere om vores endagsture i Danmark, vores priser eller for at få svar på dine spørgsmål. Ønsker du at booke en tur, kan du klikke dig ind på den ønskede dagstur nedenfor, hvor du får mulighed for at booke turen online.

God fornøjelse!

“Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!”