Skip to main content
Kom med til

Hotel Gasthof-Post


Lidt om hotellet

Hotel Gasthof-Post er 4-stjernet og ligger tæt på torvet. Hotellet byder på hotelbar, restaurant, vinotek, bordtennis, swimmingpool, sauna og solarium. De angivne priser er for kør-selv ophold.

Ophold fra lørdag til lørdag.

Hotelbeskrivelse

Det finder du på hotellet

Hotel Gasthof-Post er 4-stjernet, og ligger tæt på torvet. Hotellet byder på hotelbar, restaurant, vinotek, bordtennis, swimmingpool, sauna og solarium.

Alle værelser med bad/toilet, radio, tv, hårtørrer, telefon og safe.

Restauranten byder på stor morgenbuffet samt lækker aftenmenu. Familien Windhofer sørger for at gæsterne får en rigtig god oplevelse. Skibussen holder tæt ved hotellet.


Abtenau: 

Abtenau er en charmerende by med hoteller, pensioner, cafeer, restauranter, butikker samt et familievenligt skiområde. Der findes 2 skiområder i Abenau. Sonnleiten med pister der går direkte ned til centrum af byen. Dette område er samtidig et af de bedste ”lær at stå på ski” områder i Alperne.

I udkanten af byen ligger skiområde Karkogel med Abtenauer Bergbahn med kombineret stole/kabinelift og flere pister. I Abtenau findes skiskole for alpin og langrendsløbere. Det er også muligt at benytte den gratis skibus fra Abtenau til Russbach, og her fra nyde det store skiområde Dachstein-West. Køreturen varer ca. 15 minutter.

I Dachstein-West findes 70 lifter og 140 km pister, snowboardpark, skiskole og børnehave til de mindste.

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Overnatninger på Hotel Gasthof Post
    1/2 pension

  • Priserne er angivet pr. pers. i fanebladet Priser og afrejsedatoer.

Tillæg og rabatter:

  • Tillæg for eneværelse: se Priser og afrejsedatoer.

  • Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris