Skip to main content
Kom med til

Hotel Gasthof Weisses Rössl


Lidt om hotellet

Hotel Gasthof Weisses Rössl er 3-stjernet og ligger perfekt på torvet. Hotellet byder på hotelbar og restaurant. Et hotel som mange af vore stamgæster vælger.

Ophold fra lørdag til lørdag.

Hotelbeskrivelse

Det finder du på hotellet

Hotel Gasthof Weisses Rössl er 3-stjernet og ligger perfekt på torvet. Hotellet byder på hotelbar og restaurant. Et hotel som mange af vore stamgæster vælger. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon og de fleste med balkon.

Restauranten byder på stor morgenbuffet samt om aftenen 3-retters menu. Værtsparret Andrea og Werner Germek sørger for at gæsterne får et godt ophold. Værtinden taler dansk.

Skibussen holder overfor torvet.


Abtenau: 

Abtenau er en charmerende by med hoteller, pensioner, cafeer, restauranter, butikker samt et familievenligt skiområde. Der findes 2 skiområder i Abenau: Sonnleiten med pister der går direkte ned til centrum af byen, og det område er samtidig et af de bedste ”lær at stå på ski” områder i Alperne.

I udkanten af byen ligger skiområde Karkogel med Abtenauer Bergbahn med kombineret stole/kabinelift og flere pister. I Abtenau findes skiskole for alpin og langrendsløbere. Det er også muligt at benytte den gratis skibus fra Abtenau til Annaberg, og her fra nyde det store skiområde Dachstein-West. Køreturen varer ca. 15 minutter.

I Dachstein-West findes 70 lifter og 140 km pister, snowboardpark, skiskole og børnehave til de mindste.

Læs mere om skifaciliteterne

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Overnatninger på Hotel Gasthof Weisses Rössl
    1/2 pension

  • Priserne er angivet pr. pers. i fanebladet Priser og afrejsedatoer.

Tillæg og rabatter: