Skip to main content
Kom med til

Rosenfestival på Nordfyn


Lidt om turen

Festival med landets smukkeste roser, kunsthåndværk, marked og lokale lækkerier. Besøg i rosenmarkerne hos Skandinaviens største producent af haveroser.
Pris pr. person Afrejsedata: Bestil
Pris 515,-
Lørdag d. 05. august
Bestil her

Sådan er programmet

Turen:

Sådan er dagen planlagt

På de nordfynske marker produceres hvert år over 2 mio. haveroser, fordelt på mere end 800 rosensorter, med de skønneste farver og dufte.

I Bogense er man hvert år vært for Rosenfestivalen, hvor den gamle købstad er smukt udsmykket med roser i alle afskygninger, ofte som fantasifulde skulpturer.

Torvet er fyldt med boder, hvor mange lækre lokale produkter præsenteres, og diverse kunsthåndværk sælges. Nyd den hyggelige atmosfære i byens smalle gader og på den flotte marina med masser af caféer. Her er lækkerier for alle sanser; duftende roser, velsmagende lokale delikatesser, musik i gaden – og alt sammen en fryd for øjet.

Inden vi kører hjem, tager vi på guidet rundtur i rosenmarkerne, hos Skandinaviens største producent af haveroser. Her får vi spændende historier om roser og gode tips til, hvordan du selv får dem til at trives.

Hjemkomst: 18:15-20:30

Er du blomsterinteresseret kan vi også anbefale turen til Kullen, Mølle og Sofiero Slot, hvor slotsparken er fyldt med smukke rododendronbuske.

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Besøg i rosenmarken

  • Broafgift Storebæltsbro

  • Buskørsel i 4-stjernet turistbus

Bussen kører på følgende tidspunkter:

Tidspunkt: By:
kl. 06:50
Højby
kl. 07:00
Nykøbing Sj.
kl. 07:15
Vig St.
kl. 07:30
Asnæs
kl. 07:40
Fårevejle
kl. 07:50
Svinninge
kl. 08:10
Holbæk
kl. 08:40
Sorø
kl. 09:05
Korsør

Skal du med på turen?

Ønsker du at booke et sæde i bussen?
Klik på “Bestil her” og gå direkte til vores booking.