Skip to main content
Kom med til

SEJERØ


Lidt om turen

Med en uspoleret natur og højt til himlen, finder vi Sejerø i den syd vestligste del af Kattegat. Guidet tur med øbo og frokost på den lille ø

Pris pr. personAfrejsedata:Bestil
Pris 695,-
Torsdag d. 26. august
Bestil her

Sådan er programmet

Turen:

Sådan er dagen planlagt

Gadekær med åkander og ænder, stendysser og hyggeligt havnemiljø, kendetegner den lille ø med bare 350 beboere, 12 km i længden og 2,5 km på det bredeste sted.

I bus kører vi til Havnsø, beliggende i den sydlige del af Nekseløbugten. Det lille fiskerleje er i dag en hyggelig by med lystbådehavn og færgeforbindelse til småøerne Sejerø og Nekselø. Vi stævner ud fra Havnsø, med kig til den lille ø Nekselø.
Sejlturen tager ca. en time og på havnen i Sejerby møder vi vores lokalguide, som er bosiddende på Sejerø. Han viser rundt på øen og fortæller om livet på øen før og nu, bl.a. om de udfordringer der historisk set har været som øbo på Sejerø. Turen begynder med besøg i Købmandshandelsmuseet og kulturhuset, hvor Anna og Aksel havde købmandshandel gennem mange år. Både butikken og deres hjem står i dag hen som et lille museum. Herefter besøges den gotiske kirke, hvor vores guide fortæller mere om livet som øbo. Vi runder øens tre byer, ser oldtidsminderne og det kuperede landskab, og får undervejs frokost på Café Mini. Retur til Havnsø med færgen.

Hjemkomst kl. 16:45-18:30.

Ture til de danske små-øer er populære. Du kan også tage med Hafnia Rejser til Ærø, Sprogø, Agersø, Hven, Læsø og Samsø.

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Lokalguide på Sejerø

  • Frokost

  • Færgeoverfart Havnsø-Sejerø t/r

  • Buskørsel i 4-stjernet turistbus

Bemærk:

  • Ændringer i rækkefølgen af udflugter kan forekomme.

Bussen kører på følgende tidspunkter:

Tidspunkt:By:
kl. 07:25
Sjælør St.
kl. 07:50
Glostrup
kl. 08:05
Taastrup
kl. 08:20
Roskilde
kl. 08:50
Holbæk
kl. 09:10
Svinninge St.

Skal du med på turen?

Ønsker du at booke et sæde i bussen?
Klik på “Bestil her” og gå direkte til vores booking.