Skip to main content
Kom med til

West Side Story – Operaen – Musical


Lidt om turen

Skal du kun se én musical i dit liv, så vælg West Side Story. Leonard Bernstein og Stephen Sondheims udødelige klassiker efter Shakespeares Romeo og Julie, er et evigt symbol på, at kærligheden er størst.
Pris pr. personAfrejsedata:Bestil
Pris 1.095,-
Søndag d. 20. november 2022
Bestil her

Sådan er programmet

Turen:

I Operahuset mødes vi af den smukke foyer med lysskulpturer, Per Kirkebys kobberrelieffer og udsigt over Københavns havn. Et fantastisk smukt hus, der lover fantastiske, medrivende oplevelser.

Den erfarne instruktør Thomas Bendixen, sætter West Side Story i scene, når Bernsteins elskede musical om Tony og Maria for første gang opføres i Operaen.

Bendixen har skabt mange succesforestillinger på Det Kongelige Teater, blandt andet “Brødrene Løvehjerte” og “Hvem er bange for Virginia Woolf”?

Det Kongelige Teaters balletmester, Nikolaj Hübbe, koreograferer efter Jerome Robbins’ originale dansetrin. Bernstein gendigtede Shakespeares tragedie Romeo og Julie til historien om Tony og Marias umulige forelskelse i skyggen af New Yorks bandekrig. Temaerne vold og død som underholdning, forargede publikum ved premieren, men kritikken blev overskygget af Bernsteins musik. Hans soundtrack var et mix af klassisk musik og den musik, man hørte på klubber og på gaden i hans hjemby New York, jazz og latinamerikanske rytmer – en musikalsk fusion, der stadig holder.

Med mere end 30 medvirkende på scenen og Det Kongelige Kapel, er der lagt op til en pragtopsætning på Operaens Store Scene.

Efter forestillingen serveres en sandwich samt en øl/vand i bussen.

Prisgruppe A billetter.

Hjemkomst kl. 19:00 – 20:50

Alt det praktiske:

Det får du med i prisen:

  • Billet til forestillingen i kategori A

  • Sandwich samt en øl/vand i bussen efter forestillingen

  • 4-stjernet turistbus

Bemærk:

  • Vi anbefaler tilmelding inden 01. september 2022

Bussen kører på følgende tidspunkter:

Tidspunkt:By:
kl. 11:25
Højby
kl. 11:35
Nykøbing Sj.
kl. 11:50
Vig st.
kl. 12:05
Asnæs
kl. 12:15
Fårevejle
kl. 12:25
Svinninge
kl. 12:45
Holbæk
kl. 13:15
Roskilde

Skal du med på turen?

Ønsker du at booke et sæde i bussen?
Klik på “Bestil her” og gå direkte til vores booking.