Skip to main content

Grupperejser med bus

Hos Hafnia Rejser tilbyder vi grupperejser med bus for både unge, voksne og familier– både planlagt af os og som arrangør af jeres helt specifikke tur.

Om det er én- eller flerdagsture, messerejser, studierejser, forretningsrejser, firmaudflugter, foreningsrejser og skirejser eller lignende, og om det er i Danmark, Norden eller det øvrige Europa, så kan vi være behjælpelige.

Vi råder over egne turistbusser med erfarne chauffører, som bringer jer sikkert og komfortabelt frem på rejsen. Vi har desuden mulighed for at sende jer af sted på rejsen i liftbus, minibus eller dobbeltdækkerbus.

Hos Hafnia Rejser har vi gode kontakter til:

  • Hoteller
  • Restauranter
  • Færgeselskaber
  • Seværdigheder
  • Guideservice

Er I en mindre klub, kan vi tilbyde at forhåndsreservere et antal pladser på vores katalogrejser til jer.

Gruppearrangement og endagsudflugter

Vi tilbyder udflugter for grupper og kan arrangere hele dagen for jer med rundvisninger, sejlture, frokoster, buskørsel og lignende.

Bliv inspireret på siden med vores endagsture med bus, hvis I endnu ikke ved, hvad der kunne være spændende for jer at opleve. Turen kunne for eksempel gå til Samsø, Orø og Gjorslev Gods med rundvisning og frokost på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, Thorsvang Samlermuseum, Kastrup Lufthavn eller Vingården på Røsnæs.

Flerdages grupperejser

Det kan også være, at I mere er til en af vores grupperejser til Harzens bjerge, en storbyrejse til Berlin, Prag eller Stockholm, en oplevelsesrejse til Østrig, eller at I ønsker at opleve populære Bornholm. Mulighederne er mange.

I kan blot forelægge os jeres ønsker om destination og antal rejsedage med mere, og så vil vi sammensætte en rejse til gruppen.

Indhent et tilbud på jeres næste arrangement

Hvis I ønsker yderligere informationer om priser og arrangementstyper, kontakt da en af vores salgsmedarbejdere på telefon 59 43 11 41 eller skriv til vores e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk.

Se vores store udvalg af rejser

De nedenstående eksempler på destinationer kan nemt tilbydes som forenings- og grupperejser. Blot klik på billedet for at læse mere om den enkelte rejse.

Priserne vil variere efter deltagerantal og tidspunkt på året. Den oplyste pris i eksemplerne er derfor også kun vejledende og beregnet ud fra rejsetidspunkt og et minimumsdeltagerantal på 35 personer.

Programmet kan tilrettes præcis, som I ønsker. Overlad trygt “styringen” til os!

Find rejser nedenfor eller kontakt os for inspiration.

“Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!”