Skip to main content

Krydstogter for enhver smag

Drømmer du om at tage på krydstogt og opleve, hvad det vil sige at bo på et krydstogtskib, mens du nyder den smukke udsigt? Så prøv et af vores krydstogter.

Hos Hafnia Rejser tilbyder vi spændende rejser i Danmark, Norden og Europa, og vi har bl.a. nogle fine bud på krydstogter til Sverige og Finland.

Hvor skal turen gå til?

Et krydstogt er et rigtigt godt alternativt til en storbyferie. Du kan for eksempel tage på et smukt mini-krydstogt gennem Stockholms maleriske skærgård, der kaldes for ”Nordens Venedig”, og frem til Helsinki i Finland, hvor du på rejsen kan opleve spændende storbyer kombineret med mange andre oplevelser og smukke omgivelser. Du kan vælge mellem en tur på tre dages varighed eller fire dages varighed alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Vil du hellere tage en tur til Norge eller en anden destination i Europa, så har vi også andre krydstogter, du kan vælge imellem.

Vi er nemlig agent for både Vitus Rejser og Hurtigruten. Det betyder, at vi både sælger deres rejsetilbud, ligesom vi også vejleder om dem.

Kontakt os og hør mere eller book et af vores krydstogter

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige krydstogter, vi tilbyder, eller har du nogle spørgsmål? Så står vi klar til at besvare enhver henvendelse – bare kontakt os! Vi står også til rådighed, hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring de forskellige rejser, ligesom vi også hjælper dig med at booke det krydstogt, der falder i din smag.

Alt hvad du skal gøre, er enten at ringe til os på telefon 59 43 11 41 eller skrive til vores e-mail hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk. Så hjælper vi dig med at vælge den helt rette rejse, der passer til dine ønsker i forhold til pris, varighed og destination.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så kontakt os og hør om mulighederne for et krydstogt med Vitus Rejser eller Hurtigruten.

Vi er agent for begge – og sælger og vejleder om deres rejser.

“Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på bussen!”