Skip to main content

Leje af bus med chauffør tilbydes

Praktisk information om vores busser og chauffører

Hos Hafnia Rejser tilbyder vi blandt andet leje af bus med chauffør for jer, der skal på tur eller rejse i ind- eller udland. Vi tilbyder buskørsel i både Danmark, Norden og Europa for private grupper, foreninger og erhvervslivet.

Pladsnumre i bussen

Ved bestilling af en rejse gennem os reserveres der samtidig pladsnummer i bussen.

Hafnia Rejser kan i enkelte tilfælde sætte en anden bustype ind, og du vil blive tildelt et nyt pladsnummer

Vi byder på 5- og 4-stjernede busser – og chauffører

Vi ejer to 5-stjernede busser og har adgang til 4-stjernede turistbusser, dobbeltdækkerbusser, liftbusser og minibusser.

Vi udfører turist- og bestillingskørsel i ind- og udland.

Alle vores busser er af høj standard med flystole, aircondition, telefon, tekøkken, køleskab, WC/håndvask, video og skikasse m.m. Bemærk, at alle vores busser er røgfrie.

Vi råder over en stab af dygtige, engagerede og rutinerede chauffører med mange års erfaring i turistkørsel.

Kontakt os for yderligere information om leje af bus med chauffør

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om dine muligheder for leje af bus med chauffør gennem vores busselskab, eller hvis du ønsker at indhente et skræddersyet tilbud på din buskørsel. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores busser, vores destinationer eller lignende.

I forbindelse med leje af bus med chauffør har du mulighed for at leje flere forskellige typer busser, men fælles for dem alle er, at de alle har en utrolig høj standard med enten 5 eller 4 stjerner. Du kan altid forvente, at den chauffør der vil blive tildelt din bustur er både rutineret, engageret og har stor erfaring, og du kan derfor regne med en behagelig transport med en høj grad af komfort.