Skip to main content

Rejseforsikring

Det gule sygesikringsbevis

Det forudsættes, at alle rejsedeltagere er i besiddelse af Det Gule Sygesikringsbevis. Er dette ikke tilfældet, gælder særlige forhold i forbindelse med forsikringer på busrejser. Vær opmærksom på, at gratis hjemtransport er bortfaldet på Det Gule Sygesikringsbevis. Vi anbefaler en rejseforsikring.

Det Blå EU-sygesikringskort
Ved rejser udenfor Danmarks grænser skal altid medbringes Det Blå Eu-sygesikringskort. Dette sidestiller danskere med borgere i det land, man rejser i med hensyn til lægebehandling.

Gouda Rejseforsikring
Vi anbefaler altid, at man er dækket af en rejseforsikring på rejser udenfor Danmarks grænser. Hafnia Rejser samarbejder med Gouda Rejseforsikring, der er specialister og tilbyder en god rejseforsikring. Goudas døgnåbne alarmcentral og verdensomspændende sikkerhedsnetværk giver tryghed på rejsen.

Køb din Gouda rejseforsikring her

Se også:
Rejsebetingelser for rejser med Hafnia Rejser Holbæk  ApS

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler altid at man tegner en afbestillingsforsikring, samtidig med at man bestiller en rejse.

Når denne forsikring er tegnet, kan der aflyses på grund af akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, der rammer rejsedeltageren selv, hans/hendes samlever, forældre, bedsteforældre, børnebørn eller børn, og få det indbetalte beløb tilbage, med undtagelse af forsikringsbeløbet. 

Hafnia Rejser samarbejder med Gouda Rejseforsikring, og du kan købe en afbestillingsforsikring fra Gouda samtidig med, at du bestiller din rejse.

Hafnia Rejser modtager provision ved salg af Goudas afbestillingsforsikringsprodukter. Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Køb din Gouda afbestillingsforsikring her